Wat is er te zien?

HILTHO 2023 zal weer bol staan van informatie, indrukken, impressies, sfeer en gezelligheid. En dat allemaal door de ondernemer bij jou uit de regio.

De verbindende factor op de Hiltho is “lokaal ondernemerschap”. Het zal je verrassen wat onze eigen ondernemers allemaal te bieden hebben. Een aanbod zo breed als het internet maar dan met persoonlijke aandacht en face-to-facecontact.

Wonen en Interieur

Wonen en Interieur

Van architect, aannemer en makelaar tot en met de volledige inrichting, aankleding en decoratie van je huis. Laat je droomhuis tot leven komen. Laat je informeren hoe jij jouw woning kunt verduurzamen.

Tuin & Buitenleven

Tuin & Buitenleven

Van hoveniersbedrijven en bestratingsspecialisten tot tuinmeubilair, planten, gereedschap en barbecue’s. Heb jij groene vingers en ga je zelf aan de slag of besteed je het werk in de tuin liever uit?

Vakantie & Vrije Tijd

Vakantie & Vrije Tijd

Droom jij van verre bestemmingen of zoek je liever iets dicht bij huis? Ontdek de vele reisopties. Ook voor een georganiseerde dagtocht of groepsactiviteit. Ervaar zeker ook hoe mooi onze eigen regio is.

Positief Gezond

Positief Gezond

Op de HILTHO vind je advies over een gezonde levensstijl, gezonde voeding en beweging. Kamp je met geestelijk of lichamelijk ongemak? Er zijn veel professionals die je hierbij kunnen helpen. Spreek ze persoonlijk en kijk wat bij jou past.

Samen shoppen

Samen shoppen

Voor sieraden, tassen, kleding en accessoires, handgemaakte schoenen, cadeaus, handige huishoudhulpjes en nog veel meer, kun je op de HILTHO terecht. De HILTHO is 6 dagen lang het grootste en gezelligste winkelcentrum van Noord-Limburg.

Terrasje pakken

Terrasje pakken

Op de Hiltho vind je een gezellig horeca-paviljoen waar je terecht kunt voor een hapje en drankje. Geniet van een kopje koffie met Limburgse vlaai en het entertainment. De HILTHO is vooral een gezellig dagje uit.

Ondernemen

Ondernemen

Voor ondernemers heeft de HILTHO veel te bieden. Automatisering, bedrijfswagens, coaching, kleding, opleidingen, arbeidsbemiddeling en nog veel meer. Waar jij als lokale ondernemer veel te bieden hebt en graag een ander helpt met je product of dienst wil een collega-ondernemer jou ook graag helpen. Ontmoet elkaar op de HILTHO.

Hiltho '23

6 t/m 11 oktober 2023

Daar moet je zijn.