Bezoekersinformatie

We hopen jou te mogen verwelkomen tijdens deze editie van de HILTHO. Om je goed voor te bereiden op jouw bezoek, zetten we hier alle praktische informatie op een rij.

Tickets

Tickets voor de HILTHO zijn aan de dagkassa of online verkrijgbaar. Door uw tickets online te bestellen voorkomt u de wachtrij en heb je direct toegang tot de beurs. 

Prijs entreeticket volwassenen: €12,95

Kinderen t/m 12 jaar onder begeleiding: gratis

Prijs parkeerticket: €5,-

Prijs bewaakte fietsenstalling: €2,- per fiets

Openingstijden

Vrijdag 6 oktober: 13:00 tot 21:00

Zaterdag 7 oktober: 13:00 tot 21:00

Zondag 8 oktober: 11:00 tot 18:00

Maandag 9 oktober: 13:00 tot 21:00

Dinsdag 10 oktober: 13:00 tot 21:00

Woensdag 11 oktober: 13:00 tot 21:00

Horeca

De HILTHO heeft een ruime horecavoorziening en een nostalgische spiegeltent. Liesbeth’s Grand Café, Café de Beurs en Restaria Horst voorzien je tijdens de beurs graag van een hapje of een drankje. De gehele dag is er wisselend enterainment. Kijk hier voor het dagelijkse entertainmentprogramma.

Na sluitingstijd kunt u in de nostagische spiegeltent terecht om even heerlijk na te genieten met muziek van de Vinylzuchtige types.

Parkeren

Op het HILTHO-terrein is voldoende parkeergelegenheid. Koop direct je parkeerticket bij je entreetickets en sla de wachtrij over!

Prijs parkeerticket: €5,-

Route

Het HILTHO-terrein is bereikbaar via de A73, Afslag 10 Horst Noord. Volg vanaf hier de borden richting het terrein. Op het parkeerterrein vragen we je vriendelijk de aanwijzingen van het aanwezige personeel op te volgen. 

Adres voor de navigatie:

Peeldijkje 1, 5961 NK Horst

 

Bewaakte fietsenstalling

Op het HILTHO-terrein is een bewaakte fietsenstalling aanwezig. Voor het vaste tarief van €2,- laat je je fiets onbezorgd achter tijdens je bezoek aan onze beurs. 

Toegankelijkheid voor mindervaliden

Wanneer je in het bezit bent van een parkeerkaart voor mindervaliden, kun je gebruikmaken van de invalideparkeerplaatsen. Houd er wel rekening mee dat onze parkeerterreinen allemaal onverhard zijn (gras). Mocht je problemen hebben om bijvoorbeeld met de rolstoel door het gras te rijden, laat dan een medebezoeker bij de entree om assistentie vragen. Onze mensen komen je graag helpen. Eenmaal op de verharding is de HILTHO volledig rolstoeltoegankelijk. Daar waar nodig liggen oploopjes en er is een mindervalidentoilet aanwezig.

Honden toegestaan

Honden mogen mee naar de HILTHO (met uitzondering van categorie 1 en 2 honden). Er is geen speciale hondenuitlaatstrook beschikbaar, dus vragen wij je vriendelijk om hondenpoep op te ruimen.

Onze horecapartners