Dit jaar hebben we iets bijzonders voor je in petto op de HILTHO Beurs. We introduceren Inspiratiesessies: dé plek om je te verdiepen in actuele thema’s en nieuwe inzichten te krijgen. Dagelijks zijn er verschillende sessies die je kunt bijwonen. In een half uur vertellen onze exposanten je alles over een thema binnen hun vakgebied. 

Voor elk wat wils

Of je nu meer wilt weten over duurzaam en levensloopbestendig wonen of geïnteresseerd bent in de laatste trends op het gebied van gezondheid, zoals informatie over een nieuwe heup of knie, er is voor iedereen een interessante sessie om bij te wonen. Bedrijven en maatschappelijke organisaties staan klaar om hun expertise met je te delen. Van technologieën die je leven comfortabeler maken tot tips voor mentale gezondheid, je kunt het allemaal ontdekken.

Gratis toegankelijk voor bezoekers
De Inspiratiesessies zijn gratis en voor alle bezoekers toegankelijk. Een unieke kans om in een korte tijd veel te leren en je te laten inspireren.

Bekijk het programma

Ben je benieuwd welke Inspiratiesessies er zijn tijdens jouw bezoek? Het volledige dagprogramma vind je op onze website. Hier kun je makkelijk zien welke onderwerpen je aanspreken en je bezoek aan de HILTHO optimaal inplannen.

Wij zijn ontzettend enthousiast over deze nieuwe toevoeging aan de HILTHO Beurs en de verschillende deelnemers die zich tijdens de Inspiratiesessies presenteren. We kunnen niet wachten om jou te verwelkomen. Welke Inspiratiesessies kom jij bijwonen?