Hiltho weer in regionale handen

September 2022

De organisatie van de bekende Limburgse lifestylebeurs HILTHO Horst, is overgedragen aan een nieuwe organisator.

Depro Beurzen uit Veldhoven, HILTHO-organisator vanaf 1994, kondigde aan het begin van dit jaar aan op zoek te gaan naar een geschikte kandidaat om de organisatie van de HILTHO over te nemen. Meerdere partijen hebben zich na deze oproep gemeld en er zijn vele gesprekken gevoerd. Marco Delissen: ‘Het was nogal een wensenlijstje waar de nieuwe organisator, naar mijn mening, aan zou moeten voldoen, maar ik heb een geschikte kandidaat gevonden!’

Han Geurts uit Horst wordt de nieuwe organisator. Han is een organisatietalent, commercieel, communicatief en creatief. Hij heeft een passie voor het MKB en een sterke band met Horst, de regio, de lokale ondernemers en verenigingen. Daarnaast koestert hij het ontstaan, de geschiedenis en de toekomst van de HILTHO. Han Geurts: ‘Ik kan niet wachten om met de organisatie van de volgende HILTHO te kunnen beginnen. Als kind ging ik met mijn ouders al naar de HILTHO en tijdens de laatste twee edities was ik betrokken bij de organisatie van een van de thema-pleinen op de beurs.

Ik heb de HILTHO altijd een bijzondere beurs gevonden. De speciale sfeer op de beursvloer, die werd gedragen door de voornamelijk Limburgse ondernemers, de verenigingen en natuurlijk de duizenden bezoekers. Die sfeer wil ik graag behouden. Ik ben er trots op dat ik nu de totale organisatie ter hand mag nemen.’

Marco Delissen: ‘Met een goed gevoel, draag ik de organisatie over. Ik heb er alle vertrouwen in dat ook de HILTHO in 2023 met Han, een groot succes gaat worden!’