Standruimte inclusief standbouw

Praktisch en voordelig. Met deze kant-en-klare stand maken we jouw deelname zo eenvoudig mogelijk. De stands zijn voorzien van wanden, tapijt en verlichting. Jij hoeft je stand alleen nog maar in te richten. De prijzen zijn inclusief huur van de beursvloer en een standaard elektra-aansluiting. Verder kun je deze stand uitbreiden met een berging of personaliseren met een eigen bedrukte achterwand.

Standaard kant-en-klaar standbouw

De standaard standbouw zijn stands met witte panelen van ongeveer 1 meter. Deze worden aan elkaar verbonden met een frieslijst. De stand is voorzien van vloerbekleding, verlichting en een stroomaansluiting van 3000 Watt. De kleur van de vloerbekleding kies je zelf, passend bij jouw uitstraling.

Aan de wanden kan niets bevestigd worden, lichte materialen kunnen met haakjes aan de wand gehangen worden.

Standruimte inclusief standbouw € 145,– / m²
Toeslag stands 2 meter diep €   15,– /m²
Opties:
Berging (1 m²) € 155,–
Schap (100 x 30 cm) €   55,–
Mogelijkheid om LCD scherm te bevestigen €   65,–

 

Upgrade standbouw

Afhankelijk van de locatie is een upgrade mogelijk naar stands met  strakke, witte panelen. Deze staan op zichzelf en hebben geen frieslijs en strips tussen de panelen. Hierdoor heeft de stand een open en rustige uitstraling. Het gemak van een kant-en-klaar stand maar dan met net wat meer uitstraling.

Een upgrade gaat altijd in overleg aangezien deze afhankelijk is van de locatie.

Personaliseren

De standwanden kunnen bedrukt worden met een eigen ontwerp. Hierdoor krijgt de stand een zeer nette persoolijke uitstraling passend bij jouw bedrijf of organisatie. Een full colour doek geeft een extra warme uitstraling aan je stand. Jij levert het bestand aan en de rest wordt door ons verzorgd.

Personaliseren wanden (per paneel) € 175,–

 

 

Alle genoemde prijzen gelden voor de gehele beursperiode en zijn exclusief 21% BTW